Τα Καλαπότια 2013

Ο Πολιτιστικος σύλλογος Πανοράματος Δράμας "Το Καλαπότι" ευχαριστεί όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε και μας στήριξε στη γιορτή μας στις 14-8-2013. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας του χρόνου την ίδια ημέρα.


Να είστε όλοι καλά, σας ευχαριστούμε!

 

3a5cc6e689cf426225d7c77418f99720 L

 

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι διήμερες Θρησκευτικές & πολιτιστικές εκδηλώσεις «Τα Καλαπότια 2013» Πανοράματος του Δήμου Προσοτσάνης, την Τετάρτη 14 & την Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013, που συνδιοργάνωσαν η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, ο Δήμος Προσοτσάνης, η Τοπική Κοινότητα Πανοράματος και ο Πολιτιστικός Ποντιακός Σύλλογος Πανοράματος «Το Καλαπότι».

Το απόγευμα της τετάρτης, 14 Αυγούστου 2013, παραμονή της Παναγίας τελέστηκε Μέγας Εσπερινός στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στη συνέχεια έγινε η περιφορά της εικόνας της Παναγίας μέσα στο χωριό, παρουσία πολλών επισήμων.

125

Το βράδυ ακολούθησε αυθεντικό παραδοσιακό γλέντι στην κεντρική πλατεία του χωριού, απέναντι από τον υπεραιωνόβιο πλάτανο, με τον Άγγελο Λάμπογλου στη λύρα και το Νίκο Αφεντούλη στο τραγούδι.

188

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Προσοτσάνης κ. Πέτρος Παυλίδης, ο κ. Βασίλειος Φατράλης, ο κ. Θεόδωρος Αθανασιάδης, ο κ. Νικόλαος Βουγιουκλής, ο πρώην νομάρχης Δράμας κ. Κώστας Ευμοιρίδης, ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Μωυσίδης και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιοχωρίου Σερρών κα Ευγενία Χαρίσκου.


Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ποντιακού Συλλόγου Πανοράματος «Το Καλαπότι» κα Καλλιόπη Χατζησαββίδου, ευχαρίστησε τον κόσμο που παρευρέθηκε και συμμετέχει κάθε χρόνο στην εκδήλωση, τον Αντιπρόεδρο Περιφέρειας ΤΑΞΙ Αν. Μακεδονίας κ. Χρήστο Λιθιρόπουλο για τη μεγάλη εθελοντική βοήθεια που πρόσφερε στο σύλλογο καθώς επίσης και το Dramania. gr, για τα ηλεκτρονικά αφιερώματα.

 

156

 

facebook-button1

Link1 | Link2 | Link3

Copyright © 2012. All Rights Reserved.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.